Bespreek jouw klimaatproject tijdens een coffee corner

Heb je een innovatief project op stapel staan dat perceeleigenaars aanzet tot of ondersteunt bij het klimaatadaptief maken van hun perceel? Overweeg je het project in te dienen voor een subsidie via het Klimaatfonds? Schrijf je dan zeker in voor een van de online coffee corners om jouw project te bespreken.

  • Professionals, Ondernemers
  • 30/03/2023, 07:00 uur - 30/03/2023, 11:00 uur

Antwerpen wil een voortrekkersrol blijven spelen in de strijd tegen klimaatopwarming. Dat blijkt uit de hoge ambities in het Klimaatplan 2030. Bedrijven, organisaties en bewoners(collectieven) kunnen hieraan meewerken. Via het Klimaatfonds Antwerpen subsidieert de stad ambitieuze en straffe klimaatprojecten die echt het verschil kunnen maken. 

Thematische oproep 'Klimaatadaptatie op private percelen' voor professionals

De nieuwe oproep 'Klimaatadaptatie op private percelen' is gericht op professionals (bedrijven en organisaties) die er via hun vernieuwend project in slagen om meer of andere perceeleigenaars aan te zetten tot of te ondersteunen bij de klimaatadaptieve maateregelen op hun terrein.

Heb je een project dat je graag wil indienen? Dan kan je het individueel voorstellen aan een projectleider van de stad tijdens een online coffee corner op 30 maart. Met de feedback uit dit gesprek, kun je jouw dossier nog sterker maken vooraleer je het indient bij het Klimaatfonds. Zo maak je meer kans op een subsidie.

Bereid je voor op een coffee corner

Een coffee corner is een gericht gesprek over jouw projectvoorstel. Om het gesprek goed te kunnen voorbereiden, vragen we om een beknopt document mee te sturen bij je inschrijving waarin je volgende onderdelen zeker opneemt:

  • korte beschrijving van het projectvoorstel: doel
  • doelgroep
  • (plan van) aanpak in de vorm van een stappenplan
  • verwachte resultaat

Laad dit voorbereidende document op als bijlage in het inschrijvingsformulier voor de coffee corner. 

Inschrijven voor een coffee corner

De coffee corners vinden plaats op 30 maart. Je kan een voorkeur van tijdslot aanduiden in de voor- of namiddag. We houden hiermee zo veel mogelijk rekening bij de opmaak van de planning.

Schrijf je in voor 27 maart!

Ten laatste op 29 maart ontvang je een mail met de afspraak en de vergaderlink. 

Schrijf je in voor een coffee corner

Bespreek jouw projectvoorstel met de experten van de stad.

Schrijf je hier in 

Meer info

Je kan je vragen stellen via duurzame.stad@antwerpen.be

8 mei
Thematische oproep voor professionals: Klimaatadaptatie op private percelen

Professionals, Ondernemers

Lees meer

Iets fout of onduidelijk in dit artikel

Laat het ons weten