Infomoment oproep 'Klimaatadaptatie op private percelen' voor professionals

Professionals die een project willen opzetten in Antwerpen dat eigenaars aanzet om op hun perceel aan de slag te gaan met ruimte voor groen en water, kunnen met al hun vragen terecht op een online infomoment.

  • Professionals, Ondernemers
  • 09/03/2023, 12:00 uur

Antwerpen wil een voortrekkersrol blijven spelen in de strijd tegen klimaatopwarming. Dat blijkt uit de hoge ambities in het Klimaatplan 2030. Bedrijven, organisaties en bewoners(collectieven) kunnen hieraan meewerken. Daarom lanceert het Klimaatfonds jaarlijks nieuwe oproepen voor vernieuwende klimaatprojecten.

Oproep voor professionals 'Klimaatadaptatie op private percelen'

De thematische oproep ‘klimaatadaptatie op private percelen’ richt zich op professionals (ondernemers of organisaties) die hun kennis en expertise inzetten om eigenaars van private percelen aan te zetten om meer ruimte te voorzien voor water en groen op hun perceel. 

Infomoment

Werk je zelf of werkt jouw bedrijf, organisatie, vereniging… aan een project dat perceeleigenaars stimuleert om op hun terrein klimaatadaptieve maatregelen te nemen? Wil jouw organisatie andere professionals (bv. aannemers, tuinarchitecten, ...) ondersteunen om structureel aandacht te besteden aan meer ruimte voor water en groen in hun job? Of heb je een ander straf project op stapel staan dat zorgt voor  klimaatbestendige private percelen?  

Schrijf je dan zeker hieronder in op het online infomoment over deze oproep van het Klimaatfonds. Je krijgt er meer informatie over de werking van het fonds en de oproep. Je kan er terecht met al jouw vragen en maakt er kennis met andere mogelijke indieners en de projectleiders van de stad.  

Het infomoment gaat online door op donderdag 9 maart om 13 uur.

Inschrijven

Kom naar het infomoment

Kom meer te weten over het Klimaatfonds en ontmoet andere mogelijke indieners en experten van de stad.

Schrijf je hier in 

 

Je ontvangt ten laatste op 8 maart de vergaderlink. 

Nog vragen?

Dan kan je die stellen aan duurzame.stad@antwerpen.be.

8 mei
Thematische oproep voor professionals: Klimaatadaptatie op private percelen

Professionals, Ondernemers

Lees meer

Iets fout of onduidelijk in dit artikel

Laat het ons weten